Container special løsninger

Som handymand eller tømrer, står man ofte og skal bortskaffe en masse affald. Alt lige fra gamle gulvbrædder til et skiffer tag. Men faktisk kan en ganske almindelig 20 fods container, benyttes til en lang række special løsninger. Det kan være en mobil skurvogn, et forstærket skur til ammunition eller noget helt andet. Her er et par eksempler på nogle af de lidt anderledes løsninger.

Den mobile Skurvogn

En Container skurvogn er ikke blot en special container. Det er noget helt specielt, løser en lang række problemer, som folk i bygge branchen har kæmpet med i mange år. Ofte når der skal bygges større bygninger, er det ikke ret meget ekstra plads på byggegrunden. Der skal være plads til opbevaring af værktøj, forskellige maskine skal kunne komme frem og tilbage, og der skal også være plads til kraner og dem som arbejder der. Derfor kan det ofte være besværligt at finde plads til en skurvogn. Derfor er rigtig mange gået over til at bruge en container skurvogn. Fordelen ved dette, er at de kan stables oven på hinanden, og dermed fylder betydeligt mindre, end ellers. Nogle modeller i 3 etagers højde. Den anden fordel, er at det er en mobil special løsning, så det er meget nemt at flytte eller fjerne en sådan skurvogn, alt efter behov. Disse skurvogne finder man ofte hos firmaer som tilbyder containerudlejning til firmaer. Noget vi har skrevet lidt mere om her på Container udlejning – forskellige special løsninger
Disse skurvogne benyttes af de arbejdende, enten til at holde middags pause i, søge ly for regnen eller til overnatning hvis man kommer langvejs fra. Et du f.eks. en special teknikker som er kørt til Sæby fra København, og skal bruge 3 dage på opgaven, så er det ikke sikkert det kan betale sig at tage hjem om natten. Så heller arbejde igennem og overnatten i en af disse skurvogne.
Du kan se et eksempel på en, på dette her billede:

Sådan kan en mobil skurvogn også se ud

Opbevaring af værktøj

Tyveri fra arbejdspladser er efterhånden et ret stort problem. Som tømrer har jeg ofte oplevet at få stjålet dyre maskiner, som man ikke har nået at få pakket væk, da det bliv sent, og man jo skulle møde ind igen få timere senere. Nu om dage er man efterhånden, nød til at låse sit værktøj inde, når man går hjem. Nogle kan kan det være for besværligt eller upraktisk at transporterer det frem og tilbage i firmabilen, her vil en special container, også kunne løse opgaven. En standard container, er desværre alt for nem at bryde ind i, og dermed ikke sikker nok. Derfor vil en special løsning med ekstra stærke vægge/loft, og en større lås være en rigtig god måde, hurtigt og nemt, at kunne få låst sit værktøj inde på. En løsning vi ofte benytter på de arbejdspladser, hvor jeg arbejder. Dette giver både en ekstra sikkerhed mod tyveri, men beskytter også værktøjet godt mod vejr og vind.

En forstærket container til opbevaring.

Der er selvfølgelig mange andre ting, som man også kan klares med container special løsninger, alt lige fra en flytbar salgsbod til et mobilt savværk. Det er meget stor forskel på hvad en kunde lige står og mangler, og i mange tilføje, så vil en sådan løsning her, være rigtig god til f.eks. midlertidige ting.

En specialløsning som er temmelig populær for tiden er midlertidige boliger i containere. En containerbolig er ofte en praktisk og hurtig løsning til en flok som står uden tag over hoved i et stykke tid. Det kan være en gruppe studerende som afventer en studie bolig, nogle flygtning som venter på at blive flyttet et andet sted hen, eller hvis ens hus er under renovering i en periode.

Her er et eksempel på en af disse ekstra stærke løsninger: