Containerudlejning til firmaer og private

Ofte står man og skal bruge en container. Det kan være en 20 fods skibscontainer, en special container eller blot en container til at bortskaffe sit byggeaffald. Mange vælger blot at bruge søgemaskinerne til at finde det første og bedste firma at leje en container hos, mens andre kender ti let lokalt firma hvor de kan leje en. Prisen for udlejning af containere, svinger ikke så meget igen, at det er den helt store forskel på om man bruger det ene eller det andet firma. Det vigtige er at kvaliteten af containeren er i orden, og de kan levere og afhente på de dage du har brug for det.

Container udlejning til firmaer

Selvom der også er private som lejer dem, så er det hovedsageligt firmaer som benytter sig mest af container udlejning. Hovedsageligt inden for fragt af varer. Men også når vi snakker byggepladser, special containere og den slags, så er det i 80% af tilfældene virksomhederne som lejer dem. Det er for mange udlejningsfirmaer blevet lidt af en forretning af leje dem ud til firmaer.

Containerudlejning Aalborg

Bor man i Aalborg eller Nordjylland, så er det kun et sted som er værd at nævne når vi snakker containerudlejning, nemlig DC Supply fra Nørresundby. Et stort firma som har udlejer både standard containere, men også forskellige typer af special container løsning som f.eks. et mobil køkken, skurvogn, pavillon eller containerboliger. Derudover er de også et af de førende firmaer inden for container låse. Faktisk så står de for størstedelen af containerudlejning i Nordjylland, Du finder dem her på

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
Deres side om containerudlejning og salg finder du på DC Supply – udlejning af containere

Leje container byggeaffald

En hver byggeplads får på et eller andet tidspunkt brug for at leje en container til byggeaffald. Byggeaffald i form af nedrivning af gamle materialer, eller spild produkter fra nye. Det kan f.eks. være en træcontainer, hvor de stumper af lægter og spær man ikke bruger ender i. Eller en container til murbrokker og fliser. Dette marked omhandler en rigtig stor del af containere der udlejes.

DC Supply A/S - containerudlejning Aalborg og Nordjylland

Containerudlejning til affald

Affaldscontainere spænder ret bredt. Alt lige fra de mindre modeller til husholdningsaffald til dem man ofte ser placeret ved siden af et hus under renovering. Når man lejer en container til sit affald, skal man huske ikke at blande de forskellige produkter sammen. Jo mere ensartet ens affald er, jo nemmere og billigere vil det ofte være at komme af med det. Ofte ser man i forbindelse med nedrivning af et gammelt hus, at man blot propper containeren med træ, murbrokker, teglsten og glas, men dette vil være betydeligt dyrere at komme af med, en hvis man havde lejet flere containere og puttet glas i en, træ i en anden osv. Benytter man et tømrer firma til opgaven, så vil det også rådgive inden for dette. Container udlejning til affald dækker også over en rigtig stor del af de containere som udlejes. Skal man bruge en affaldscontainer i Aalborg, så er det også hos DC Supply A/S at den kan lejes.

Leje container til haveaffald

En anden containertype som ofte benyttes er til haveaffald. Her er det som regel ikke de store 20 eller 40 fods modeller, men ofte mindre containere. Disse fås både i metal og i plast. Skal man leje en container til sit haveaffald, så er det ofte billigere en de større modeller til byggeaffald eller transport. En anden fordel er at haveaffald (hvis ikke forurenet), ofte er billigere af slippe af med end det fleste andre typer af affald. Mange steder tager de gerne gratis imod haveaffald, da det kan bruges til kompost. Ofte kan en affaldscontainer til haveaffald være noget nemmere end at fylde en hel masse sække med det.

Containerudlejning priser

En søgning som man ofte ser på søgemaskinerne er leje container priser, man vil jo gerne finde det billigste sted at leje en container og da der er flere firmaer som tilbyder containerudlejning, så sammenligner man jo gerne priserne. Desværre er den slags firmaer ofte meget ringe til at reklamere med priser på deres hjemmeside. Nogle fordi de svinger ret ofte, og andre fordi de har så mange forskellige modeller at det nemmeste vil være at tale med en medarbejder som kan hjælpe med at finde den billigste løsning til dit behov. Enkelte steder hvor prisen på container udlejning ofte er ret fast, kan man være heldig at finde dagens pris. Men i mange tilfælde vil man dog skulle kontakte udlejningsfirmaet.

Hvad enten man er firma eller privat, så vil man ofte komme i en situation hvor der er behov for at leje en container, og som du kan se, så er der rigtig mange forskellige modeller. Er man i tvivl om hvilken man skal bruge, kan man altid tage en snak med firmaet og få rådgivning til at finde den nemmeste og billigste løsning for dig.

Her er lidt forskellige modeler af containere