Handyman i Frederikshavn

webbureau i Nordjylland med fokus på kundesupport og brugervenlighedDer kan være en del grunde til at bruge den lokale handyman frem for eksempelvis et tømrer firma. I næsten alle byer, hvad enten det er Frederikshavn, Sæby, Strandby eller Aalborg er det muligt at finde en dygtig handyman. Fordelen ved at benytte en sådan handymand, er at priserne ofte er noget billigere end hvis du skulle have en glarmester eller vvs mand ud. Den anden fordel er at deres kompetencer ofte spænder noget bredere end specifikke håndværkere. Lad mig komme med et mindre eksempel fra den virkelige verden. En familie på en villa vej i Frederikshavn skulle have nyt badeværelse. Frederikshavn er jo en større by, så det var ret nemt at finde de forskellige typer af håndværkere. Først skal de have en vvs’er ud og fjerne toilet, vask og nogle af rørene i det gamle badeværelse. En murer ud og fjerne fliserne og en tømrer ud og fjerne lister, dørkarm, vinduet og de andre dele af træ. Vvs’ern tilbage og sætte nye rør op, nyt wc og vask. tømreren tilbage og sætte vindue, dør og lister op.
En elektriker til at lave ny stikkontakt og opsætning af lys. Mureren tilbage og ligge fliser og afslutninger. En opgave som tog næsten 3 måneder, da de forskellige firmaer skulle vente på hinandens arbejde blev færdigt.
Samme opgave fik min nabo i Aalborg løst hos en lokal handyman. Det tog cirka 2 uger og han ordnede det hele selv. Prisen for selve arbejdet var også kun det halve af hvad dem i Frederikshavn betalte, for et rum på cirka samme størrelse. Personligt ville jeg altid selv vælge at gå med de lokale firmaer i Frederikshavn, som MT Tømrere, Handysten, Alphaweb, Din Altmuligmand og lignende firmaer. Det er ikke altid jeg ville vælge den billigste, men sjældent jeg ville gå med den dyreste løsning.
Nogle af de faktorer jeg ville overveje, er at anmeldelser, har folk jeg kender hørt om dem, hvad er førstehånds indtrykket osv. Nogle gange kan det rigtigt godt betale sig at indhente flere tilbud.

Læs også: Sådan spare du penge med en handyman

Hvad kan en handyman tilbyde?

Det er lidt forskellige hvad den lokale handymand eller altmuligmand tilbyder. Det er f.eks. ikke alle som kan løse vvs opgave, el opgaver eller glarmester opgaver. Andre tilbyder også havearbejde og rengøring. Men typisk er handymand opgaver noget i stil med:

  • Samling af møbler og skabe
  • Nedrivning og opsætning af køkken
  • Nedrivning og opsætning af badeværelse
  • Diverse former for flisearbejde
  • Forskellige former for tømrer arbejde
  • Nyt tag på huset
  • Udskifting af punkterede vinduer

Og listen kunne fortsætte langt endnu. Som i kan se, så spænder de opgaver en handyman løser ret bredt. Det kan godt være han f.eks, ikke er ekspert i tegl tag, men han har måske en del erfaring inden for andre tagtyper, som gør at det ikke vil være noget problem at ligge et tegltag.

Lokal tømrer eller handyman i frederikshavn?

Frederikshavn, Aalborg eller andre lokale byer

Hvor finder man så en handymand eller altmuligmand? I mange tilfælde vil der være en i den lokale by. I større byer som f.eks. Aalborg, vil der højst sandsynlig være flere. I de lidt mindre byer som eksempelvis Strandby kan er det ikke sikkert man finder en, men så må man prøve i den nærmeste større by, som i dette tilfælde er Frederikshavn, og her vil man uden tvivl finde et par stykker.

Hvordan vælger man den rigtige handyman?

Kvaliteten af en handyman kan være lidt svingende. Da de ikke er “eksperter” i en bestemt niche, er det ikke altid at de alle er lige gode til alt. F.eks. kan man nemt finde en handymand som måske ikke kan sætte et køkken op, men er firm til at ligge nyt tag eller ordne haven. Derfor er det som regel en god ide at vælge den lokale altmuligmand, da man her har mulighed for at spøger andre som har brugt ham, hvad de mener om hans arbejde. Ellers kan man altid se på sider som Trustpilot, eller hans Facebook anmeldelser, hvad andre mener om hans arbejde. På den måde får man hurtigt sorteret de værste fra. Dette gælder også for de fleste håndværkere. Inden man hyrer et nyt firma til en opgave, er det altid en god ide at se, hvad andre mener om dem. Det vil selvfølgelig altid være nogle som ikke kan gøres tilfredse, men man kan hurtigt se om der er et negativt mønster, eller det blot er tale om en enkelt utilfreds kunde.

Er man selv lidt af en handymand eller gør det selv type, så kommer her en lille video, som viser hvordan man udskifter et vindue.