Handyman til opsætning af mobil hegn

Her for et par uger siden skulle en af mine venner stå for et større arrangement. En koncert med en kendt danske kunstner plus opvarmningsband. Koncerten kostede et par hundrede kroner at komme med til, så der skulle findes en måde at afskille betalende gæster og ikke betalende. Der var en del snak om forskellige løsning, som f.eks. opsætning af mobil hegn, vagter, eller blot et reb til afskærmning. De blev relativt hurtige enige om at et mobilhegn med en port, nok var den mest praktiske løsning. Men hvem finder man lige til at opsætte et hegn, hvis man ikke selv har tiden? Men lejer selvfølgelige den lokale handyman til jobbet. Alternativet var at benytte nogle af de frivilligere hjælpere, men da de fleste her blot var omkring 14-15 år, var det måske ikke det smarteste af sætte dem til at opsætte et mobilhegn (også kendt som festivalshegn eller byggepladshegn). Med en relativ billige timeløn, og masser af praktisk erfaring, er det en nem og hurtig opgave for en handyman at få sat et sådant mobil hegn og porte op.

Læs også: Opsætning af porte og mobil hegn

Leje af container til udstyr og forplejning

Et andet problem de løb ind i forbindelse med koncerten, var at bandet skulle have et sted at opbevare deres ting og udstyr. Der skulle være et sikkert sted at gemme mad og drikkevarer til salgsboderne. Løsningen her blev at leje en 20 fods container til dette formål. De havde et lokalt firma som tilbød containerudlejning af forskellige containertyper som affaldscontainer, fragtcontainer samt visse special container typer. Valget faldt på en ganske almindelige opbevarings container på 20 fod, med en sikker container lås. Prisen på deres containerudlejning var også relativ beskeden da de gerne ville være med til at støtte lokalområdet, da alt overskud fra koncerten gik her til.

Læs også: Container typer som kan lejes

Automatik til porte og hegn

For at gøre det hele lidt nemmere skulle nogle dele af indhegningen være automatisk. Her lejede de en port med en simpel scanner i, hvor folk med et gyldigt armbånd kunne komme og gå til koncerten. På den måde skulle der ikke være faste vagter ved indgangen. Den eneste ulempe her, var at det var lidt svært at forhindre at folk tog deres egne drikkevarer med, samt det sikkerhedsmæssige var heller ikke helt i top. Men til en mindre lokal koncert som denne var det alligevel en bedre løsning. Der findes et hav af forskellig automatik til både hegn og porte, som i mange tilfælde kan være rigtig praktiske.

Læs også: Udvalg over automatik

Selve koncerten

Efter alt var gjort klart, og handymanden havde opsat hegnet og hjulpet til med en del andre småting, kom bandet og koncerten gik i gang. Vejet var helt perfekt og der var ret mange mødt op. Desværre så vi også en del eksempler på ulempen ved netop et mobilhegn. Det at det ikke er specielt svært a kommer under eller over et sådant hegn, hvilke en del unge endte med at benytte sig af i løbet af aftenen. Da der ikke var råd til vagter, var det desværre et problem man ikke kunne gøre meget ved. Men bortset fra det, så gik koncerten rigtigt godt og generede et pænt overskud til de lokale foreninger i området. Det viste sig at det med at leje en handyman til opgaven, faktisk var et rigtigt godt valg.

Indhegning af koncert med et mobilhegn opsat af en handyman