Spar penge på en handyman

Din lokale Altmuligmand - et godt alternativ til en billig handyman fra nordjyllandHvorfor betale 5-600 kroner i timen til en faglært tømrer, på at få installeret et køkken, bygget en carport eller skiftet vinduer? Mange af disse opgaver kan din lokale handyman også løse, og ofte til en langt lavere pris. En dygtig handyman eller altmuligmand tager som regel 3-400 kroner i time, så i mange tilfælde et det en besparelse på 50% for samme opgave. F.eks. fik min nabo her forrige måned et tilbud på opbygning af sin carport på lidt over 40.000 fra et mindre tømrer firma, uden materialer. Vores handyman her på vejen kunne klare samme opgave for 22.000,- så der var en hel del penge at spare ved at vælge en handyman frem for en tømrer til disse typer af opgaver. Der vil selvfølgelig være tilfælde, hvor opgaven er for kompleks eller for stop til at en altmuligmand kan løse den, men i mange tilfælde, vil det være en lige så godt ide, hvis ikke bedre, at få din handyman frem for din tømrer til at løse den. Især hvis du samtidigt gerne vil spare lidt penge på opgaven.

Hvad laver en handyman eller altmuligmand?

Hvad laver disse handyman typisk af opgaver? Lad os tage et hurtigt kik på nogle af de mest almindelige opgaver, de kommer ud for på en ganske almindelige arbejdsdag ellers tag et kig her og se nogle af de opgaver en tømrer udfører.

  • Nedtagning af gammelt køkken
  • Rensning/udskiftning af tagrender
  • Udskiftning af wc
  • Installation af vinduer
  • Opsætning af lamper eller gardiner

Kort sagt, alle de små opgaver som du måske ikke selv lige har tid til eller magter at give dig i kast med.

Hvorfor vælge den lokale handyman?

For det første er man med til at støtte de mindre lokale virksomheder, frem for de større entreprenørfirmaer og tømrer firmaer, som ofte tjener godt i forvejen. For det andet, er det ofte en del penge at spare på at bruge en altmuligmand eller en handy-man til at løse de mindre opgaver, frem for at bruge en professionel tømrer til det. Kvaliteten er ofte den samme, men time prisen er i mange tilfælde, cirka det halve af hvad et tømrerfirma skal have for samme opgave. Dette gælder hvad enten du er fra Nordjylland, Fyn, Midtjylland eller Sjælland. Der er næsten altid nogle lokale handymen der kan løse dine opgaver. Se f.eks. dine muligheder hos Handysten her på http://handysten.dk/handyman/

Billig tømrer fra Sæby, Nørresundby eller Aalborg

Som du kan se, så er der gode mulighed for at spare en del penge når der skal laves forskellige ting i hjemmet.

Men for mange er det en rigtig god ide at vælge en lokal handyman, frem for et større tømrer firma. Det er ofte billigere, og en handymand har tit flere kompetencer inden for andre områder, som en tømrer ikke har. F.eks. kan man i mange tilfælde nøjes med en handymand, frem for at skulle have fat i en tømrer, en vvs mand og en glarmester. Dette kan spare dig både penge og tid.

Hvor finde man en handyman?

Det er ikke altid lige til at finde en god handymand. Bor man eksempelvis i Sæby, så kender man sikkert allerede den lokale Handysten, og ved at han udfører et rigtigt godt stykke arbejde. Men er man fra Vodskov, så er det måske ikke en i selve byen, og så kan det godt blive lidt mere besværligt. F.eks. kan man i større byer som Frederikshavn eller Aalborg, sagtens finde flere handymen, så her gælder det så om at finde den bedste til prisen.
Men kan f.eks. bruge en søgemaskine som Google og søge efter “handymand Vodskov” men det kan nogle gange være lidt svært at finde runde i de mange resultater, og så faktisk finde end som er fra lokal området. Man ved heller ikke hvor dygtig han er, om det er den rigtige mand til jobbet. Så er det næsten altid bedre at spørge lidt omkring, og høre hvilke håndværkere dine naboer eller lokale venner har brugt.

Er man selv lidt af en handymand eller gør det selv type, så kommer her en lille video, som viser hvordan man udskifter et vindue.